<script type="text/javascript" charset="utf-8"> function prin(ile,tekst){ a= new Array(); //Mam na imię Michał :) var max=23; a[0] = "M"; a[1] = "a"; a[2] = "m"; a[3] = " "; a[4] = "n"; a[5] = "a"; a[6] = " "; a[7] = "i"; a[8] = "m"; a[9] = "i"; a[10] = "�"; a[11] = "�"; a[12] = " "; a[13] = "M"; a[14] = "i"; a[15] = "c"; a[16] = "h"; a[17] = "a"; a[18] = "�"; a[19] = "�"; a[20] = " "; a[21] = ":"; a[22] = ")"; if(ile<max){ var string = tekst+''+a[ile]; document.getElementById("a").innerHTML = string; ile+=1; window.setTimeout("prin("+ile+",'"+string+"');", 70); } } </script>
To co jest zakodowane bierze sie z pewnej zmiennej PHP i jest rozwalane w php i php tworzy tablice JSową.
<script type="text/javascript" charset="utf-8"> function prin(ile,tekst){ a= new Array(); <? foreach($d as $key => $value){ echo ' a['.$key.'] = "'.($value).'";'; } ?> if(ile<max){ var string = tekst+''+a[ile]; document.getElementById("a").innerHTML = string; ile+=1; window.setTimeout("prin("+ile+",'"+string+"');", 70); } } </script>
Na stronie mam w meta ustawione też UTF-8. Kodowanie całego pliku mam także utf-8. Wszytskie testy sa wyswietlane poprawnie, tylko ten gdy się rozwija to się tworza krzaczki.