Mam rejestrację na stronie. Od wczoraj trzeba w niej podać dodatkowe dane (Adres, Kod pocztowy, Miasto).
Osoby które zarejestrowały się od wczoraj, mają w bazie prawidłowy zapis ponieważ utworzyłem tabelki itp.
Chodzi mi o zrobienie Podstrony, gdzie użytkownik będzie mógł zmienić swoje dane osobowe i Zapisać zmiany. (Żeby te osoby które wczesniej nie podawały danych dodatkowych je uzupełniły)
W tym formularzu potrzebuje mieć następujące dane do zmiany: (W bazie wszyscy użytkownicy są zapisani w tabelce "gracze"
Imię Nazwisko: ( w bazie, kolumna nazywa się: imienazwisko)
Telefon: ( w bazie, kolumna nazywa się: telefon)
Adres: ( w bazie, kolumna nazywa się: adres)
Kod Pocztowy: ( w bazie, kolumna nazywa się: kodpocztowy)
Miasto ( w bazie, kolumna nazywa się: miasto)
CREATE TABLE `gracze` ( `gracz` int(6) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `haslo` varchar(64) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, `email` varchar(64) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, `data` datetime NOT NULL, `telefon` int(15) NOT NULL, `imienazwisko` varchar(99) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, `adres` varchar(99) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, `kodpocztowy` varchar(99) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, `miasto` varchar(99) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, PRIMARY KEY (`gracz`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci ROW_FORMAT=DYNAMIC AUTO_INCREMENT=735 ;
Myśle że mnie rozumiecie.
Bardzo potrzebuje pomocy, ponieważ nie wiem jak się do tego zabrać. A jest mi to pilnie potrzebne. Kto pomoże, to sie jakoś odwdzięcze.