Szukam kogos pomocnego, ktory poswiecilby kilka cennych chwil swojego czasu i pomoglby mi zainstalowac 2 skrypty na mojej stronie. Wczesniej zawsze tego typu rzeczy robil mi to kolega, ale on wyjechal za granice i kontakt sie urwal, nie wiem kiedy wroci. Licze na Wasza zyczliwosc.
Chodzi konkretnie o 2 rzeczy:
- system newsow. Z tym zeby stare newsy (powiedmzy sprzed 2 tygodni) szly do archiwum ulozonego w miesiace
- system uzytkownikow, czyli logowanie na stronie, tutaj jednak musialby byc taki bajer co poprzez to zalogowanie pozwalalby pisac komentarze i posty na forum (inaczej mowiac zalogowanie na stronie glownej rowna sie zalogowanie na forum, zalozenie konta uzytkownika na glownej stronie rowna sie zalozenie konta na forum i odwrotnie). Forum juz mam - phpBB bez zadnych doinstalowanych hackow itp. Chodzi o to zeby to jakos zintegrowac.
Wiem, ze by to zrobic trzeba byc juz bardzo zaawansowany w php dlatego nawet nie probuje. Wiem rowniez ze w 10 minut tego zrobic sie nie da, trzeba poswiecic wiecej czasu. Nie wiem jescze jak ale sprobuje sie jakos zrewanzowac za ew. pomoc, moge wykonac jakies grafiki lub zaplacic jakas drobna sume, powiedzmy ok. 10 zl (bo niestety biedny jestem).
jak ktokolwiek jest zainteresowany niech napisze w tym topicu to podamy dane do kontaktu (GG lub Tlen)
Adres strony to www.wowc.net