Poszukuję osoby chętnej do wykonania skryptu pod dane podane poniżej.
Oferuję nie tylko jednorazowe zlecenie ale stałą współpracę na przyszłość.
Oferty wraz z ceną oraz terminem wykonania proszę przesyłać na PW lub proszę o kontakt GG 43460340
Najchętniej jeśli byłby ktoś z Krakowa lub okolic (nie jest to warunek)
Zależy mi na czasie.

Skrypt może być zbudowany także już na istniejących rozwiązaniach.

- Rejestracja z podziałem na usługodawcę i odbiorcę
(osobne wytyczne co do pól obowiązkowych do wypełnienia)
- Logowanie
- Dostęp do panelu zarządzania dla usługodawców i odbiorców
- Dodawanie oferty przez usługodawców
(wg. wzoru : rodzaj, miejsce, czas, ilość, cena, dodatkowe warunki,miejsce kontaktu)
- Widok ofert z podziałem na rodzaj, miejsce, aktualna/nieaktualna oraz status online/offline (w oparciu o sesje)
- Lista zarejestrowanych odbiorców z podziałem na miejsce i rodzaj poszukiwanej usługi oraz online/offline (w oparciu o sesje 30 minutowe)
- System komentarzy i oceny (usługodawców i odbiorców podobnie jak np. na allegro)
- System z początku darmowy. W przyszłości mikropłatności za pomocą np. systemu platnosci24
- Automatyczny dobór ofert dla odbiorców na podstawie miejsca.
- Powiadomienia na mail

W ofercie nie będą widoczne dane usługodawcy oprócz loginu.
Liczba "ilość" określa liczbę odbiorców
Oferta ma status "aktualna' do czasu ważności oferty lub do chwili zebrania potrzebnej ilości odbiorców
Po przejściu w status nieaktualna usługodawcy wysyłane jest na panel podsumowanie oferty.
Usługodawca otrzymuje dane odbiorców oraz finalizację usługi poprzez akceptację odbiorców w całości lub tylko części
Po akceptacji odbiorca otrzymuje dane "miejsca kontaktu" i dane kontaktowe a usługodawca dane kontaktowe odbiorcy

Po wykonanej usłudze "czas" podany w ofercie obie strony mają 24h na wystawienie komentarzy i oceny
Oceny w postaci punktacji (1-6) oraz link do komentarzy na temat usługodawcy będą widoczne przy ofertach tuż obok loginu
Oceny i komentarze odbiorców są dostępne w przesłanym dla usługodawcy listy odbiorców danej oferty

Usługodawcy i odbiorcy otrzymują punkty za każdą interakcje w systemie za które będą mogli udoskonalić konto w serwisie do premium które będzie normalnie płatne.
Usługodawcy i odbiorcy będą mieli status zweryfikowany/niezweryfikowany
Niezweryfikowani przy dodaniu oferty będą musieli wnieść opłatę za umieszczenie oferty
Odbiorcy niezweryfikowani nie będą mieli dostępu do części ofert
System na razie będzie dostępny dla miast powyżej 100 tys na terenie Polski "miejsce"

Skrypt może być oparty na już istniejącym jakimś darmowym systemie

Oferty powinny być na bieżąco aktualizowane na stronie bez potrzeby odświeżenia strony przez użytkownika

Na dzień dzisiejszy ogłoszenie już nieaktualne.