Moj problem polega na nie umiejętności przypisania danej z tablicy która wyświetlam do zmiennej w celu dalszej jej przekazania. Opisze po ktrótce co z czym..Generuje do SOAP pewne zapytanie które mi w odpowiedzi generuje taką właśnie tablice :
Poprawna odpowiedz stdClass Object ( [result] => stdClass Object ( [nrPrzesylki] => 4130080053361 [nrExt] => [mpk] => [rodzajPrzesylki] => K [placi] => 1 [formaPlatnosci] => G [nadawca] => stdClass Object ( [numer] => xxxxxxxxx [nazwisko] => [imie] => [telKontakt] => 506007777 [emailKontakt] => adres-email@siodemka.com ) [odbiorca] => stdClass Object ( [numer] => [nrExt] => [czyFirma] => 1 [nazwa] => Testowa firma Siodemka S.A. [nip] => [nazwisko] => Kowalski [imie] => Jan [kodKraju] => PL [kod] => 03-876 [miasto] => Warszawa [ulica] => ul.Matuszewska [nrDom] => 14 [nrLokal] => [telKontakt] => 506007777 [emailKontakt] => adres-email2@siodemka.com ) )itp.... )
z tej tablicy musze wyciągnać zawartość pola "nrPrzesylki" zrobiłem to tak :
try { $result = $client->listNadanie($data); foreach ($result as $key=>$value) { } } catch(SoapFault $soapFault) { }
i to zwraca mi ten numer ( 4130080053361 ) . i moje pytanie teraz jest takie: Jak teraz ten numer przypisać do osobnej zmiennej ?