zeekgroup
28.09.2012, 21:03:35
Witam serdecznie !
Na chwile obecną poszukuję programisty, który swoim doświadczeniem i umiejętnościami potrafił będzie stworzyć odpowiedni system zarządzający stroną, czyli CMS. Wspólnie z moim wspólnikiem tworzymy specyficzny i unikalny projekt. Oczywiście specyfikację projektu przekaże po skontaktowaniu się z moją osobą.
Zależy mi aby dany programista miał już stworzony przez siebie rozbudowany autorski CMS, który będzie w stanie zmodyfikować na potrzeby mojego serwisu. Sprawa wygląda w ten sposób, że serwis jest dość specyficzny i skomplikowany dlatego ważne jest aby zainteresowana osoba posiadała już stworzony przez siebie rozbudowany CMS, który zmodyfikuję na moje potrzeby. Piszę o tym dlatego iż, wiem że stworzenie od podstaw całego systemu to koszt rzędu kilkudziesięciu tysięcy - na co niestety mnie nie stać.
Poszukuję osób, które dysponują czasem i chęciami do współpracy na ściśle określonych warunkach.
To co mogę zaoferować w zamian to 600 PLN + Reklama na serwisie.
Powtarzam, mogę zaoferować wyłącznie 600 PLN.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko i wyłącznie E-mail: zeekgroup@gmail.com
Pozdrawiam
rzymek01
28.09.2012, 21:26:18
Takie rzeczy to tylko w Erze
arcyblady
28.09.2012, 21:28:07
Witam!
Chętnie podejmę się stworzenie CMS'a. Sądzę, iż oferowana kwota jest satysfakcjonująca, wszakże po 20 latach doświadczenia w języku PHP mój poziom opanowania języka jest na tyle wysoki, że w jeden weekend powinienem się wyrobić. Wiem, że to może być dla Pana szok, że ktoś mojego pokroju chce się podjąć zadania i że nie spodziewał się Pan że ten projekt uda się tak szybko zrealizować. Dlatego też, aby w pełni wykorzystać oferowaną przez Pana sumę, gratis dorzucę:
- Profesjonalny layout graficzny dla CMS'a + kilka gotowych Templatek zrobionych przez mojego syna, który ukończył ASP w Krakowie i ma 4 lata doświadczenia w WebDesignie
- System CMR (prosty, ale można go będzie zintegrować z CMS'em)
- System map podobnych do Apple (podobno są świetne)
- labradora (ma 2 miesiące)
- pół paczki paluszków sezamowych (drugie pół zjadłem w trakcie pisania tego posta)
Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o kontakt:
chybasoszalal@niepodam.pl
Dziekuje i Pozdrawiam.
szalek01
28.09.2012, 21:39:07
Ciekawe jak wygląda taka "specyfikacja" do projektu za 600zł

Damonsson
28.09.2012, 22:40:49
Co najmniej jedno zero, gdzieś uciekło
memory
29.09.2012, 11:07:43
sowiq
29.09.2012, 13:00:09
Do wszystkich powyżej (poza autorem): Czego się czepiacie? Autor przynajmniej uczciwie przyznał od razu ile jest w stanie zaoferować, dzięki czemu osoby zainteresowane takimi pieniędzmi wiedzą na co mogą liczyć, a osoby niezainteresowane nie będą traciły czasu na zbędny kontakt i negocjacje. A czy znajdzie kogoś do wykonania zlecenia, to już nie Wasz problem.
Z dwojga złego już o wiele bardziej wolę takie sprecyzowane oferty.
szalek01
29.09.2012, 13:12:55
sowiq masz poniekąd racje, autor tematu jasno postawił sprawę i może nie zasłużył na takie potraktowanie może nawet tu nie zagląda bo czeka na emaile.
Ale temat pokazuje jedno 600 zł na unikalny projekt, co ja rozumiem przez unikalne rozwiązania i dużo pracy może być za mało.
jamSoft
29.09.2012, 15:08:37
Tak tylko szuka kogoś z rozbudowanym CMSem i z doświadczeniem - powodzenia!
zeekgroup
29.09.2012, 19:39:49
Witam !
Nie zajmuję się czytaniem postów, które nie prowadzą do niczego. Nie wiem jaki sens jest irytowania się z tego typu ogłoszenia przez nie które tutaj osoby i nawet nie chce wiedzieć

Nie interesują mnie opinie "znawców" powyżej. Napisałem konkretną ofertę z której zdaję sobie sprawę, że może nie być żadnego zainteresowania.
Cena którą mogę zaproponować to 1000 PLN.
E-mail: zeekgroup@gmail.com
A teraz śmiało Panowie możecie nadal się irytować i wyśmiewać tego typu ofertę

Nie interesuję mnie to

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.