Witam!
Borykam się z problemem uploadu wielu plików jednocześnie (obrazków). Z kilku testowanych gotowych rozwiązań najbardziej odpowiada mi na ten moment "multiple file upload" (http://www.fyneworks.com/jquery/multiple-file-upload/), ponieważ nie przesyła plików od razu na serwer dzięki czemu user może uzupełnić formularz do końca. Np,. w uploadify upload jest od razu w momencie wybrania obrazka lecz kiedy user zrezygnuje z wysłania formularza po uploadzie plików na serwer dodatkowa metoda będzie musiała usunąć niepotrzebne zdjęcia. W pierwszym przykładzie wszystko jest prawie tak jak bym chciał po za jednym -wstępna walidacja na poziomie javascript nie sprawdza wielkości obrazka. (w upoadify sprawdza). Próbowałem przerobić kod ale nie mogę sobie z tym poradzić -czy ktoś miał już podobny problem? Jak sprawdzić wielkość obrazka na poziomie javascript jeszcze przed kliknięciem submit?
p.s. chyba, że ktoś ma pomysł na lepsze gotowe rozwiązanie jeśli tak to proszę o przykład lub linka (testowałem jeszcze mfupload i blueimp) -one przesyłają od razu na serwer
z góry dzięki