Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Blad w joomli
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Relax.artur
Witam od kilku dni mam taki oto komunikat

AA_NONUMBER_FRAMEWORK_NOT_INSTALLED AA_EXTENSION_CAN_NOT_FUNCTION

Prawdopodobnie powstalo to po instalacji edytora JCE ktory zreszta nie chce dzialac ,prawdopodobie dlatego ze w ustawieniach globalnych nie moge zmienic tej opcji poniewaz dostaje komunikat plik uszkodzony lub niezapisywalny.

Dzieki tej awari nie moge w zaden spsob zarzadzac trescia artykolow ale tez i niektorymi modolami i komponentami.

Jestem zielony wiec jak ktos cos by wymyslil to bardzo lopatolgicznie prosze.

Czy reinstalacja joomli by pomogla ? jezeli tak to jak to zrobic ?

Lub moze odinstalowac ten edytor jce tylko jak to sie robi ?
boro11
Jaką masz wersje joomli?
Ogólnie odinstalowywania w joomli jest bardzo proste, nie wiem czy dobrze pamiętam ale JCE editor jest komponenem/modułem więc po prostu znajdź go na liście i tam będziesz miał odinstalowywanie
Relax.artur
Mam wersje 2.5.8 odinstalowanie edytora nic nie pomoglo obecnie jestem na etapie wsadzania joomli od nowa na serwer zobaczymy co z tego bedzie bo nie moglem usunac starej wersji bo pliki mimo usuwania nadal zostawaly.

Odinstalowalem cala joomle i zainstalowalem ponownie i wszystko by bylo ok gdyby nie fakt ze nie chce mi zainstalowac szablonu system twierdzi ,ze mam juz zainstalowany ten szablon co mam zrobic aby go tam znwou wsadzic. W czasie reinstalki podalem stara baze danych czy to ma jakies znaczenie ? zmienic ja podac nowa czy jak ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.