Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosty CRM
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
ksenonlogin
Witam

Szukam darmowego do instalacji CRM-u o podstawowych funkcjach jak np. minicrm.pl
Nie zależy mi na przeładowanych CRM których jest bardzo dużo w internecie tylko na na prawdę prostym ale mądrym rozwiązaniu...
Preferowany PHP/MySQL

Z góry dzięki za wskazówki

Nikt naprawdę nie zna takiego prostego rozwiązania?
!*!
http://lmgtfy.com/?q=php+free+crm
cykcykacz
vtiger?
Ale to pewnie już za skomplikowane.
ksenonlogin
Cytat(!*! @ 7.05.2013, 12:06:14 ) *

@!*! zanim napiszesz następnym razem to przeczytaj z 10 razy treść tematu, ponieważ z tego co napisałem widać że szukałem, ale nie mogę znaleć czegoś naprawdę prostego, minimalnego, w internecie jest dużo CRM-ów, ale mi chodzi o proste a nie uniwersalne gdzie 93% funkcji jest zbędna... Dlatego zbędne są takie posty....

A co do odpowiedzi @cykcykacz, CRM fajny i intuicyjny, ale jest w nim wszystko a chodzi mi prawdziwe minimum jak w minicrm.pl, ale tego nie zainstaluję u siebie ;)
!*!
Cytat(ksenonlogin @ 9.05.2013, 21:56:43 ) *
@!*! zanim napiszesz następnym razem to przeczytaj z 10 razy treść tematu, ponieważ z tego co napisałem widać że szukałem, ale nie mogę znaleć czegoś naprawdę prostego, minimalnego, w internecie jest dużo CRM-ów, ale mi chodzi o proste a nie uniwersalne gdzie 93% funkcji jest zbędna... Dlatego zbędne są takie posty....

Podana lista w google jest idealna, abyś odsiał i znalazł to czego potrzebujesz. Skąd miałbym wiedzieć, czy ktoś inny z forum co dla Ciebie znaczy "prosty, minimalny i funkcjonalny" tym bardziej, że większość CRM jest pisanych na zlecenie i dopiero wtedy są uszyte na miarę.
bluesem
Polecam potestować CiviCRM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.