Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chcę się zrehabilitować
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
morrison
Czuję się poszkodowany przez jednego z moderatorów, ponieważ dał mi 10% ostrzeżenia, ledwie dołączyłem do tego forum. Co mam zrobić, aby się pozbyć tego ostrzeżenia??
Seth
Przeczytac regulamin, aby podobne sytuacje sie nie zdazaly.
Po pewnym czasie jezeli nikt nie bedize mial zastrzezen ostrzezenie zostanie zdjete.

P.S.
Hydepark >> Opinie o forum
yavaho
To ja mam nastepne pytanie:
Dla kogo są te linki pod ostrzezeniem?
--------------------------
Ostrzeżenie:
10% Zobacz historię
--------------------------
Jak naciskam na "Zobacz historię" to dostaje taki tekst:
Cytat
Przepraszamy, pojawił się błąd. Jeśli nie jesteś pewien, jak używać tej funkcji lub nie wiesz czemu pokazuje się błąd, spróbuj zajrzeć do dokumentacji po szczegóły.

Wystapił błąd:

Przepraszamy, nie masz uprawnień do używania tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz to zrobić używając formularza poniżej.
bela
dla moderatorów, a dla kogo? śmierteleników - biggrin.gif
sf
Hm, skoro dla moderatorów to link powinien wyświetlać się tylko moderatorom, a nie zwykłym śmiertelnikom tongue.gif
Vertical
Też tak sądzę... Kiedy dołączyłem do tego forum, to myślałem, że to może jakiś błąd mojej przeglądarki, że Historia nie chce się otworzyć smile.gif
-----------------------------------------------
PS.

Cytat
Czuję się poszkodowany przez jednego z moderatorów, ponieważ dał mi 10% ostrzeżenia

To co ja mam powiedzieć? smile.gifsmile.gifsmile.gif
seaquest
Po 1. Myślę, że takie sprawy należy najpierw próbować załatwić z moderatorem, który dał ostrzeżenie (wysyłając PW z przeprosinami).

Cytat(morrison)
ledwie dołączyłem do tego forum

To nie zwalnia Cię wcale od nieznajomości i nieprzestrzegania Regulaminu, który zaakceptowałeś rejestrując się.

Potem, jeżeli moderator nie wyraża zgody na zdjęcie ostrzeżenia, a użytkownik czuje się nadal pokrzywdzony, można złożyć skargę u administratora lub w zarządzie. Jako, że to ja zajmuję się przede wszystkim forum, to do mnie też w większości trafiają takie skargi, ale myślę, że nie tylko do mnie.

Vertical: No cóż tak bywa. Wiesz, za co masz ostrzeżenia i moim zdaniem należą Ci się one.
scanner
Swoją drogą seaquest - histora powinna byc widoczna dla wszystkich zarejestrowanych - da sie to poprawic?
FiDO
To ja dodalem to "felerne" ostrzezenie. Niestety, mimo ze to bylo ledwie kilka dni temu, nie pamietam za ktory topic konkretnie to bylo (mam wystarczajaco duzo innych spraw na glowie...), ale napewno nie bylo bez powodu.
Dopoki nie zawioze kompa do akademika mam dostep do internetu bardzo rzadko i tylko w weekend + czasem poniedzialek, wiec mam malo czasu na forum, stad dosc lakoniczny opis ostrzezenia, nastepnym razem dodam chociaz linka do topica, ktorego ostrzezenie sie tyczy.
Swoja droga, moze by tak zmodowac system ostrzezen, aby sam generowal linka do posta, za ktorego zostal zwiekszony poziom ostrzezenia? Zaoszczedzilo by to troche klawisze Ctrl, C oraz V na klawiaturach moderatorów smile.gif
Pozatym w pelni zgadzam sie z pierwsza odpowiedzia Seth'a i mysle, ze ona wszystko wyjaśnia.
seaquest
scanner: mowisz - masz
Vertical
Cytat
Vertical: No cóż tak bywa. Wiesz, za co masz ostrzeżenia i moim zdaniem należą Ci się one.

To nie ja piszę, że czuję się pokrzywdzony winksmiley.jpg
aleksander
look at me: popełniłem błąd ale przeprosiłem i jabol zdjął ostrzeżenie. Każdy ma prawo popełnić błąd ale zawsze można go naprawić...
ano
A ja myślę, że dla adminów też by się przydała ta opcja "ostrzeżenie". Czasami przecież też któryś zrobi coś nie zgodnie z regulaminem....
bela
haha, i kto by im dodał ostrzezenie biggrin.gif ?
seaquest
Owszem, admini i moderatorzy też czasem działają poza regulaminem, ale po 1. W niektórych przypadkach muszą oni być poza regulaminem.
po 2. Oni potrafią (w przeciwieństwie do niektórych) przyznać się do błędu i przeprosić.
Dlatego też nie będzie wprowadzona taka opcja. A poza tym kto miałby je dawać? Zarząd? Nie bójcie się. Jak ktoś coś "przeskrobie" to i tak ma "zmytą głowę"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.