Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie poczatkujacego
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Fakir
Witam. Chaciałbym sie nauczyc pisac strony w php ale nie wiem od czego zaczac. Nasciagalem pelno kurstow, ale wszystkie jakies niepelne, nie opisuja wszystiego etc. :/ Czy moglby mi ktos powiedziec czego zaczac sie uczyc na poczatku (wylaczajac zmienne, stale i petle, to juz umiem tongue.gif). Nie wiem za co sie dalej wziasc. I jeszcze jedeno, jakis dobry kurs
Z gory dzieki.
Pozdrawiam
Chewolf
To że jesteś początkujący to nie znaczy że musisz tworzyć nowego wątku. Poszukaj na forum o książkach i kursach internetowych...
Oglądaj przykłady na forum , to forum jest skarbnicą wiedzy o php !
Jeśli już pisze to mogę powiedzieć ,że ten kurs jest najlepszy : www.leon.w-wa.pl/texts/kurs/
Fakir
Tak. Znam ten kurs, ale on opisuje jakas funkcje i jej wartosci. Dla kogos kto mial baaardzo malo stycznego z php jest to malo zrozumiale. Nie umiem poprostu zastosowac zawartej tam wiedzy. Przydałby sie jakis kurs na przykładach.
Mozesz jeszcze napisac od czego mam zaczac nauke. Jest tego bardzo duzo .
Dzieki za odpowiedz.
Chewolf
Poszukaj w Necie ! kup sobie jakąś książkę w necie są kursy! zapewniam cię ... kiedy będzie juz coś kumał pamietaj najpierw zajrzyj do manuala php ( php.net/funkcja ) a potem pytaj...
Fakir
z ta funkcja moj blad smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.