Z php dopiero zaczynam, a moja dotychczasowa praktyka w temacie ograniczała się do kopiuj/wklej wraz z opisami.
Na tym forum jestem nowy i wogóle jest to moje pierwsze forum php.
Może przejdę od razu do rzeczy.
<?php //========eCounter v2.5.5======== // Autor: Emdek <http://emdek.cba.pl> // Licencja: GPL function counter ($CFile) { $CData[0][2]++; if (($Num = (floor (time () / 86400)) - floor ($CData[0][0] / 86400)) > 0) $CData[1] = ($Num > 1)?array_fill (0, 2, 0):array ($CData[1][1], 0); if (!$CData[3][$_SERVER['REMOTE_ADDR']]) { $CData[0][1]++; $CData[1][1]++; } foreach ($CData[3] as $IP => $Time) { } return ('Odsłony: '.(int) $CData[0][2].'<br />Unikalne: '.(int) $CData[0][1].'<br />Dzisiaj: '.(int) $CData[1][1].'<br />Wczoraj: '.(int) $CData[1][0].'<br />Online: '.(int) $Online.'<br />Najwięcej odwiedzin: '.date ('d-m-Y', $CData[2][1]).' ('.(int) $CData[2][0].")\n".'<!-- Powered by eCounter -->'."\n"); } ?> <?= counter ('counterdata.txt') ?>
Mój problem polega na tym, że dane wyświetlane są kolejno jedne pod drugimi, a ja chciał bym aby wyświetlane były kolejno obok siebie. Dodatkowo chciał bym zmienić rodzaj czcionki na jakąś węższą, gdyż prawdopodobnie wszystkie dane, wyświetlone czcionką zastosowaną na stronie, nie zmieszczą się w jednej linii(Takie wyświetlanie w linii oddzielone jakimś znakiem interpunkcyjnym bądź spacją.) Mam nadzieję, że mój problem nie jest zbyt banalny. Za pomoc z góry serdecznie dziękuję.