Czy zna ktoś z was program, który emulowałby większość przeglądarek, które są dostępne na rynku (może być płatny) ? Proszę o nie przesyłanie linków do stron, które zrzucają jedynie screeny ponieważ głównie mi chodzi o animacje CSS itp.
Tuminure
21.01.2014, 15:49:09
https://saucelabs.com/ - trochę zbyt wolno działa (przynajmniej u mnie), żeby dokładnie analizować na tym animacje. Do samego sprawdzenia czy animacja działa i jak strona wygląda imo bardzo dobre rozwiązanie.
martinii007
23.01.2014, 14:47:25
Ma ktoś jeszcze jakieś inne rozwiązania? Nie da się zalogować na tej stronie, próbowałem przez kilka dni na trzech przeglądarkach, błąd w chromie: Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań.
Macie może jeszcze jakieś rozwiązanie, które pokazywało mi czas otwierania strony przy różnych prędkościach internetu czyli: np. wklejam linka i zaznaczam 2mb, 4mb, 10mb itd. i widzę jaki jest czas otwierania się strony przy poszczególnych prędkościach?
!*!
24.01.2014, 15:21:36
Cytat(martinii007 @ 24.01.2014, 14:51:38 )
np. wklejam linka i zaznaczam 2mb, 4mb, 10mb itd. i widzę jaki jest czas otwierania się strony przy poszczególnych prędkościach?
To bez znaczenia, liczy się to jak szybko przeglądarka pobierze plik i jak szybko go przemieli a to jest do sprawdzenia w każdym narzędziu developera w prawie każdej przeglądarce.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.