Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przerobienie Skryptu [Plemiona.pl]
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
abscs
Witam serdecznie, trafiłem na forum zupełnie przypadkowo poprzez wyszukiwarkę google i kopletnie nie wiem czy możecie mi pomóc w moim skrypcie. Otoż mam pewien skrypt który wamaga z mojego punktu widzenia prostej przeróbki, jest on używany w internetowej grze przeglądarkowej plemiona. Na początku chciałbym objaśnić działanie skryptu który wymaga przeróbki, mianowicie na początku aby skrypt zadziałał muszę nacisnać literkę 'b' na klawiaturzę następnie pojawia się komunikat "naciśnij b - wybierz wioski - ponownie naciśnij b" wtedy zaczyna sie zaznaczanie ilości wiosek których chce wyświetlić cordy(czyli współrzędne) (screen nr.1). Gdy wioski są zaznaczone i nacisne ponownie 'b' są one widoczne w takie ramce (screen nr.2).

Na forum nie mogłem wkleić kodu (za długi post), znajduje się on w tym linku: SKRYPT

Co chcę przerobić ?
- Otoż kompletnie nie potrzebna mi ramka wyświetlająca cordy, zamiast tego chciałbym aby każda zaznaczona przez mnie wioska została otworzona w nowej karcie przeglądarki. Czy da rade coś takiego zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.