Mam skrypt PHP do logowania na numery GG czytane z pliku:
<?php require('GG.php'); for($i=0;$i<2;$i++) { $GG = new rfGG(rfGG::VER_77); $GG->connect($kw[$i], "haselko"); if($GG->sendMessage('123456','zalogowany')){ $GG->disconnect(); } else { $GG->disconnect(); } } ?>
Podany kod wypluwa mi kilka błędów, nie wiem z jakiego powodu. Podmieniłem dane logowania na prawdziwe i mimo wszystko zwróciło mi błąd logowania. Gdy dałem echo $kw[0] to podało mi pierwszy numer z listy, więc nie wiem czym może to być spowodowane. Proszę o pomoc.
Co wypluwa:
Notice: Undefined variable: ggServer in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, null given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 Notice: Undefined property: rfGG::$ggServer in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 blad podczas logowania na numer 1 Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 453 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 662 Notice: Undefined variable: ggServer in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, null given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 Notice: Undefined property: rfGG::$ggServer in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 312 blad podczas logowania na numer 2 Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 453 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in E:\PROGRAMY\Xampp\htdocs\gg\GG.php on line 662
Pozdrawiam.