Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS]Kolorowanie tekstu i obramowań obrazka
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Doooku
Witajcie, jestem tu nowy i mma nadzieję że się jakos dogadamy i że w dobrym dziale to umieściłem. No ale do rzeczy od 2 dni robię stronę i idzie mi bardzo dobrże ale mam pewnien problem z kolorem zaznaczania tekstu i obrazka. Narazie jest to takie http://prntscr.com/3fpj6k . Jak i gdzie dodać w CSS żeby wszystko się zaznaczało i żeby te niebieskie było żółte?

Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź.
Kshyhoo
Musisz zamienić #328EFD na #FBF57E.
Powodzenia ;p
Doooku
Cytat(Kshyhoo @ 3.05.2014, 11:17:37 ) *
Musisz zamienić #328EFD na #FBF57E.
Powodzenia ;p

Ale w style.css?
Kshyhoo
Nie wiem, nie umiem wróżyć z obrazków... Bez kodu potrafią to robić tu: Alternatywne Forum
Luna_s20
Jeśli twój plik stylu CSS nazywa się style.css, to właśnie w nim. Skąd my mamy wiedzieć, jak nazwałeś plik? biggrin.gif

Podpowiem ci, że plik stylu NIE MUSI się nazywać style.css - może równie dobrze nosić nazwę "zielone_slonie_na_bialej_zaslonie.css - pod warunkiem że taki właśnie odnośnik ustawisz w pliku html smile.gif
Na dobrą sprawę możesz metodą <link href="cośtam.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
zaimportować i 10 różnych plików stylu na tą samą stronę(przydatne, gdy plik jest długi jak wąs Wałęsy a chcesz go łatwo edytować).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.