strona wyświetlająca się prawidłowo na komputerze z systemem Windows we wszystkich przeglądarkach nie wyświetla divów na Androidzie. W trakcie ładowania divy są widoczne, ale znikają gdy ładowanie strony się zakończy. Myślałam, że divy zostają zasłonięte tłem, dodałam z-index, co jednak nie przyniosło żadnych efektów. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?
<html> <head> <style type="css/text"> .extras { width:150px; height:100px; padding: 50px 75px; position: absolute; color: #003781; display:block; text-align: center; vertical-align: top; z-index:101 } div.text { display:none; } .inline { background-image: url("../img/ribbon5.png"); background-size: 100%; background-repeat: no-repeat; padding: 2px; margin: 0px 0px; width: 65px; height:16px; display:block; color:#fd6c1d; text-align: left; position:absolute; left: 80%; top:40%; text-transform: uppercase; font-size: 0.8em } #div1{ background: url("../img/cl6.png"); position:absolute; top: 37%; left: 3%; background-size: contain; background-repeat: no-repeat; background-position:top; z-index: 101; } </style> </head> <body> <div id="div1" class="extras"> </div> <div class="text"> <div id="responsive" > </div> </div> </body> </html>