Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JQuery] Dodawanie elementu do dynamicznie tworzonego elementu
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
KotWButach
Witam
Mam kolejny problem. thumbsdownsmileyanim.gif
Chciałbym dodawać dynamicznie element podczas tworzenia innego elementu. Problem w tym że tych elemntów jest całkiem sporo i są generowane po stronie serwera, w różny sposób są też odbierane. Więc JS musi wykryć że coś się zadziało. Nie wiem jednak jakiej funkcji użyć próbowałem użyć on + mausemove ale to był głupi pomysł i nie działał. sad.gif Na razie mam na on + clik ale potrzeba czegoś bez klik.
kamil4u
Najlepszą metodą jest dodanie co zostało dodane przy odbieraniu danych i na tej podstawie tworzenie elementu. Generalnie dałeś za mało szczegółów, żeby Ci pomoc. Opisz wszystko znacznie dokładniej.
KotWButach
Mam różne tabelki które posiadają paginacje. Cała tabelka generowana jest po stronie serwera więc przychodzi już gotowy html z danymi. Ale te tabelki posiadają filtry itd itd i wywoływane są z innych miejsc w kodzie JS. co za tym idzie umieszczenie .append co 10 linijkę jest nieco dziewne sad.gif. Chciałbym to jakoś dynamicznie wykryć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.