Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: one click 2 pages - skrypt
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Hagen
Potrzebuję skryptu który wykonywał by następującą czynność. Bierze pod uwagę wszystkie linki na stronie i kiedy użytkownik kliknie w jakiś link na stronie to nie dość, że przechodzi do danej podstrony to dodatkowo otwiera mu się dodatkowa strona w zakładce. Miło by było jak by skrypt miał zabezpieczenie które otwiera otwiera dodatkową stronę tylko raz w przeciągu 24h dla danego użytkownika.
by_ikar
Podpinasz zdarzenie click pod wszystkie anchory, dodajesz tam powiedzmy obsługę ciasteczek z czasem 24h. Dodatkowo otwierasz inny link w osobnym oknie. Mógłbym ci dać kod, bo to jest banał, ale kłóci to się z moją ideologią na temat reklam, więc jedynie ci podpowiem i mam nadzieje że nikt ci nie da gotowego kodu do katowania użytkowników.
Hagen
Nie chodzi mi o reklamy. Nigdy nie zarabiałem na reklamach i nie mam zamiaru gdyż potrafię zarobić większą kasę dużo szybciej.
Posiadam serwis w którym oferuje pewne produkty. Dostaje mnóstwo maili na temat tych produktów, mimo to iż umieściłem informacje z odnośnikiem do najpopularniejszych pytań i odpowiedzi na nie. Mam na stronie tak ułomny target, że nie potrafią w stanie sami kliknąć w link. Chciałbym im i sobie ułatwić życie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.