Witam,
Mam małą firmę produkcyjną i chciałbym sobie trochę uprościć/zautomatyzować zarządzanie nią. Do tej pory stworzyłem sobie system oparty na javascripcie, php i bazie danych i dość dobrze spełnia swoje założone funkcje. Teraz chciałbym go rozbudować, ale jest to dość czasochłonne zadanie i wolałbym zamiast siedzieć nad kodem skorzystać z jakiegoś CMSa, w którym szybciej mógłbym osiągnąć te same cele. Zatem musiałbym mieć możliwość definiowania różnych interfejsów i funkcjonalności dla różnych grup użytkowników, wiązania poszczególnych elementów z tabelami w bazach danych. W zasadzie cała informacja o działaniu firmy (klienci, towary, podzespoły, faktury i dokumenty, itp) musiałaby być zawarta w bazie, a CMS miałby służyć do odpowiedniego prezetowania tej treści i jej modyfikacji. Do tej pory nie miałem doświadczenia z CMSami (poza gotowym oprogramowaniem sklepu prestashop) i dlatego potrzebuję ukierunkowania na najwłaściwsze rozwiązanie. Myslałem o Joomla, ale może jest coś lepszego w tej kwestii.
P.S. Zależy mi, żeby mógł sam sobie modyfikować wszystko, więc gotowe oprogramowanie raczej nei chodzi w grę.
Dziękuję i pozdrawiam