Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odnośniki do kilku formularzy na jednej stronie.
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
king1q2w
Witam Serdecznie. Mam taki o to problem, ponieważ chcę mięć na podstronie jakieś pare odnośników i gdy klikam na jakiś odnośnik na dole tej samej strony odpala mi formularz i tak samo z róźnymi innymi odnośnikami by było.

Żeby jaśniej określij problem przesyłam link gdzie takie coś jest już zastosowane:
http://www.pro-trans.de/privat-umzug/umzug...pi1_fieldset_42

Proszę o objaśnienie jak to działa i pomóc, pomijam że słabo znam php.

Proszę o czekam na pomoc.

I chcę nadmnienić żę to będzie osadzone w wordpressie, a szukałem ale neistety żadnej wtyczki to takich rzeczy nie ma.
Raito
Po kliknięciu zostaje wysłana informacja get-em, który link został kliknięty. Informacja zostaje pobrana i wyświetla się odpowiedni formularz.
freewalker
Cytat(Raito @ 17.02.2015, 20:49:54 ) *
Po kliknięciu zostaje wysłana informacja get-em, który link został kliknięty. Informacja zostaje pobrana i wyświetla się odpowiedni formularz.

na tej stronie nie ma wysyłki GETem - wszystkie formularze są załadowane na stronie od razu, kliknięcie w link odkrywa DIVa z odpowiednim formularzem, a resztę ukrywa (użyto javascript przez MooTools)
Kshyhoo
Prenoszę do odpowiedniego działu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.