Mam problem z przerobieniem niniejszego kodu.
W tej chwili kod działa na następującej zasadzie. Kiedy zaloguję się do panelu pojawia mi Panel Użytkownika. Następnie kiedy w niego wchodzę dopiero pojawiają mi się dane do edycji.
Chciałbym, aby odrazu po zalagowaniu byłaby możliwość edycji pomijając Panel Użytkownika.
Próbowałem na wiele sposobów to zmienić, lecz niestety nie daję rady.
Proszę was o pomoc jeżeli jesteście w stanie to ogarnąć.
Pozdrawiam
Plik o nazwie:main1.php
<? if($_SESSION["inside"]=="true") { if(($_SESSION['password']!=$ap)&&($_SESSION['user_name']!="admin")) { echo "<tr><td align=\"center\" bgcolor=\"ebebeb\"><a style=\"text-decoration:none;font-size:18px;\" href=\"logowanie.php?frame=user_panel\">Panel Użytkownika</a> "; } } ?> <? include("function.inc"); if(($_GET['frame']=="login")||($_POST['frame']=="login")): { include("autorize/login.php"); } elseif(($_GET['frame']=="user_panel")||($_POST['frame']=="user_panel")): { include("data/user_data/user_panel.php"); } else: endif; ?>
Plik o nazwie user_panel.php
<div id="LEWA"> <div class="gg1"> <ul> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=dane" >Dane obiektu</a></li> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=opis" >Opis obiektu</a></li> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=zdjecia" >Zdjęcia obiektu</a></li> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=cennik" >Cennik</a></li> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=wyposazenie" >Wyposażenie</a></li> <li><a href="logowanie.php?frame=user_panel&user_menu=udogodnienia" >Udogodnienia</a></li> </ul></div> </div> <div style="width: 750px; float: right; background-color: #fff; margin-top: 10px; padding:0px;"> <? connect(); ################################################################################ ?> <? if($_GET['user_menu']=="podglad"): { include("podglad.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="edycja"): { include("edycja.php"); } elseif(($_GET['user_menu']=="zdjecia")||($_POST['user_menu']=="zdjecia")): { include("zdjecia.php"); } elseif(($_GET['user_menu']=="udogodnienia")||($_POST['user_menu']=="udogodnienia")): { include("udogodnienia.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="dane"): { include("dane.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="opis"): { include("opis.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="cennik"): { include("cennik.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="wyposazenie"): { include("wyposazenie.php"); } elseif($_GET['user_menu']=="tagi"): { include("tagi.php"); } endif; ?> </div>
Ewentualnie możecie zobaczyć to na przykładzie. Logowanie jest wtrakcie zmiany, więc nie przejmujcię bałaganemLogowanie login:as, hasło:as.