mrk9109
19.11.2016, 12:12:22
Witam otóż mam takie pytanie czy to wogule możliwe i jak to zrobić chodzi mi o coś takiego na stronie mojego związku zawodowego
https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin Tylko problem jest w tym że przewodniczący założył nie fanpage tylko profil z znajomymi . No i chciał bym by na stronie związku wyświetlało ten profil tylko zamiast LIKE bylo dodaj znajomego , przeszukałem cały social co daje fb i nie znalazlem nic takiego . Wiec jest to wogule mozliwe do profilow ? Myslalem cos na zasadzie iframe ale tez mi nie wychodzilo
SmokAnalog
19.11.2016, 21:53:05
Nie wiem, ale nie liczyłbym na to. Facebook API jest przeważnie o wiele mniej przyjazne dla profilów niż dla stron. Najlepiej po prostu otwórzcie stronę i zamknijcie profil. Każdy tematyczny profil powinien być stroną wg mnie.
Tomplus
19.11.2016, 22:16:36
Tak jak powiedział SmokAnalog, nie ma takiej możliwości. Profil to coś prywatnego, nie powinno się udostępniać loginu i hasła do niego. Strona to miejsce wspólne, które może kierować wiele różnych profili.
Już nie mówiąc że ilość znajomych dla profilu jest ograniczona, a strona może mieć nieograniczoną ilość lajków + oferuje statystyki.
mrk9109
20.11.2016, 10:30:58
no oki dzięki za podpowiedzi będzie tak trzabyło zrobić , jutro mu to przegadam w pracy i tyle