Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Może dodać dział WML ?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
micro
Nie wiem jakie jest zainteresowanie tym językiem ,ale myślę ze warto coś o tym wspomnieć. Co myślicie o tym?
scanner
Z leksza się chyba powtarzasz
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=3007

Skasuj któryś z wątków, albo ja rano skasuje ten.
Seth
Zadnych nowych for nie przewidujemy... no chyba, ze smietnik tongue.gif
spenalzo
Cytat
Nie wiem jakie jest zainteresowanie  tym językiem ,ale myślę ze warto coś o tym wspomnieć. Co myślicie o tym?

Widać, że raczej rzadko (lub wcale) pojawiają się jakieś posty o WML.
A jakby było o WML to zaraz by się odezwały głosy, czemu nei ma forum o HTML, Javascript, Java, ASP, CGI, CF, Python, Visual Basic, C++, .NET, Pascal, Fortran itd. itp. Uważam, że takie fora jak teraz są wystarczające.
Ew. można dać podział:
php - pytania konkretne
php - pytania retoryczne
micro
No dobra. Rzeczywiście się powtarzam. Myślałem,że język WML bedzie pożyteczny. Jest podobny do XML i ma cos wspolnego. I tylko ten by pasowal do tego forum. W koncu nie ma zadnego jezyka na telefon komórkowy. Pozostałe języki ,które wymienił spenalzo nie mają tutaj żadnego sensu.
spenalzo
Czemu? Zainteresowanie nimi byłoby takie same jak WML. Zobacz, XML staje się coraz bardziej popularny a jest tylko 9 tematów. Ale fakt, z fortranem trochę przesadziłem - mało kto tego używa (poza studentami informatyki, oczywiście)
scanner
Nie widze przeszkód, żeby WML powiązać z XHTML albo XML - wydaje mi się, ze reszta moderatorów też nie miała by nic przeciwko.
Wystarczy przeciez np. w dziale XML napisac posta:
Cytat
[WML] Jakiś sensowny temat
I po sprawie.

Przy okazji - kasuję poprzedni wątek o tej samej tematyce.
kurtz
Cytat
Zadnych nowych for nie przewidujemy... no chyba, ze smietnik :P

Kod
echo "Current status"

mkdir smietnik

mv  xml/*   smietnik/

mv  xhtml/*   smietnik/

rmdir xml xhtml

echo "Future"

ln -s $NEW_FORUM smietnik

pozdrawiam
Seth
Cytat
Kod
echo "Current status"

mkdir smietnik

mv  xml/*   smietnik/

mv  xhtml/*   smietnik/

rmdir xml xhtml

echo "Future"

ln -s $NEW_FORUM smietnik

Cytat
Acces Denied

tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.