Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nazwa bazy danych na friko.pl
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
argamedon
Witam,

Czy ktos moglby podac mi jaka nazwe maja bazy danych na friko.pl?
Potrzebuje to do wypelnienia formularza instalacji phpBB2.
Po wpisaniu login_friko_pl wyskakuje komunikat "Could not connect to the database".

Pozdrawiam
Pigula
moze dlatego
Cytat
Zabronione jest umieszczanie plików lub skryptów powodujących przeciążenie serwera. Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL np. php-Nuke, phpBB.

dczytaj regulamin przed zalozeniem konta
argamedon
No dobra ale co to oznacza? Czy to znaczy ze na friko nie mozna zainstalowac forum?
eS...
Cytat
Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL np. php-Nuke, phpBB.

phpBB to forum, a nie wolno instalować to znaczy nie wolno instalować 8)
Login
Cytat
Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL

To jak nie można mieć skrptów, które wykorzystują BazeDanych to wogóle, po co ta BazaDanych? Na ozdobe?
Pigula
Cytat(Login @ 2005-06-15 06:30:58)
Cytat
Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL

To jak nie można mieć skrptów, które wykorzystują BazeDanych to wogóle, po co ta BazaDanych? Na ozdobe?

po co to nie wiem, ale nie wiem rozwniez czy wogole tam jest baza (nigdy nie zakladalem tam konta) a ten punkt oznacz ze nie mozesz instalowac skryptow phpBB, php Nuke itp. ty chciales phpBB wiec juz wiesz ze napewno Ci to nie wyjdzie, pozatym to temat chyba bardziej na Hydepark

---------------------
hmmm z tego co wiedze to na friko nie ma narazie baz danych. przynajmniej jest u mnie napisane wkrotce wiec pewnie jeszcze nie ma
eS...
proponuje poczytać opis konta
Cytat
# pojemność: 200 MB
# skrytpy: php 4.3.3
# transfer: bez limitu
# www: np. www.moje.friko.pl
# ftp: np. moje.friko.pl

Jak dla mnie to nie ma bazy danych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.