Beata
6.10.2005, 12:28:35
Czesc
Mój problem polega na tym ze:
mam konto na jakimis serwerze na który jest strona, ale strona ta rozrasta sie i pewna osoba bedzie ja wspóltworzyc.
Chodzi o to aby ta osoba miala dostep do danych na tym koncie ale tylko do jednego katalogu w ktorym sa pliki za które ona odpowiada. I teraz chodzi mi o to jak zrobic takie ograniczenia dowiedzialam sie tyle ze nie moze to byc drugi uzytkownik konta ftp, ale problem da sie rozwiazac z poziomu php i mySQL
Co Wy na to...
Dzieki za pomoc
Pigula
6.10.2005, 13:48:15
ale chodzi ci o to ze bedzie dodawac newsy albo zdjecia czy o to ze tworzy podstrony??
Beata
15.10.2005, 10:57:50
Chodzi o podstrny
Pigula
15.10.2005, 11:21:52
nigdy czegos takiego nie robilem ale chyba mozna to rozwiazac zwyklego panela administracyjnego po prostu osoba sie loguje i ma mozliwosc pobierania i wysylania tylko z/do jednego katalogu. cala podstrone tworzy u siebie na komputerze a potem to juz zwykly upload, tak mi sie przynajmniej wydaje albo moze jakis system portalowy zainstaluj na serwerze one napewno maja system logowania dla uzytkownikow o roznych prawach typu: administrator, moderator itp.
Beata
19.10.2005, 07:58:31
dzieki
narazie problem rozwiazalam troche inaczej ale bede musiala do tego wrocic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.