Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ksiazka o PHP i MySQL
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
michalos sosnos
Szukam dobrej, obszernej ksiazki, o tematyce php i mysql, ktora wprowadzala czytelnika (czyli mnie) od podstaw w te zagadnienia, a konczyla np. projektowaniem prostego cms
Ktora ksiazka bedzie lepsza dla nieobeznanego w tych tematach?
PHP5, Apache i MySQL. Od podstaw?
czy moze?
php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie?
A moze jakies inne propozycje?
Za wszelkie odpowiedzi i rady z gory dziekuje!

P.S Znam na poziomie srednio-zaawansowanym HTML, lecz nie znam JavaScript i nie znam sie na tworzeniu grafiki do stosowania na stronach WWW.
TomASS
Ja zdecydowanie polecam php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie. Jest to książka dogłebnie, ale od początku do końca opisująca php. Mi (a do czynienia z php już troszkę mam) bardzo się przydała.

-----------------------------------------------
Do Admin: czy to nie nadaje się na HydePark?

----edit----
Owszem nadaje się, ale Goście nie moga tam pisać więc zostaje tutaj.
~mike_mech
Pigula
zobacz ten topik. sa tam glownie o kursach ale i przewijaja sie jakies tytuly. pozatym chyba na hydeparku byla juz dyskusja o ksiazkach wiec moze tam poszukaj.
Guest
Dobra, decyduje sie na vademecum profesjonalisty. Jak przeczytam to dam swoja opinie nt. tej ksiazki.

Serdecznie dzieki za pomoc w wyborze!
ens0re
Z kursów praktycznie nic nie rozumiałem. Gdy kupiłem tą ksiązke php stało sie łatwiejsze niz bylo. Chociaz ciagle sie ucze i czytam po kilka razy rozne rozdziały. Naprawdeduzo fajnych przykladow jest i mozna sie nauczyc php dobrze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.