Witam.

Sprawa jest taka... zanim uciekniecie - nie chodzi mi o żaden gotowy skrypt.
Chodzi mi o to , abyście mnei naprowadzili myślowo , i zwrócili uwagę na to czego mam szukać... bo mi już ręce opadają.

Robię formularz , który wysyła dane do bazy danych MySQL
chodzi o to , aby pewne pola tego formularza po nacisnieciu button dodawaly sie ( identyczny schemat... i formularz rozszerzal sie.Te dane trafiaja do oddzielnej tabeli swojej tabeli - natomiast reszta formularza trafia do innej tabeli , obie sa polaczone w relacji. Heh ciekawe czy ktos mnie rozumie.

Po pierwsze jak proponujecie to rozwiazac??
Aby np. powstal przycisk - dodaj jeszcze jeden produkt - na tej samej stronie caly formularz sie rozszerza i dodaja sie inputy takie jak w tej kategori produkt , przy czym oczywiscie dane tego co wpisalismy nie uciekaja.

Ja wykombinowalem to sobie tak:
Ze dane beda zrzucane tymczasowo do tabeli / badz pliku i wczytywane podczas nacisniecia tamego przycisku , a formularz bedzie includowal ta czesc formularza ktora nas interesuje ... Szczerze uwazam iz to nie wypali i mam jakis blad w mysleni a do tego czegos nie wiem.

Wiec licze na jakies naprowadzenie , badz interesujace artykuly tworzenia formularzy zaawansowanych. Niestety google mnie zawiodły... albo poprostu źle szukam.
Help needed!

Pozdrawiam.