Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: w firefox dobrze w IE zle..
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
vixa
Witam. Tworze storne dla sql, wyglada ona narazie tak CLICK, i jak wchodze przez firefox to wszystko si, a jak pod IE to wszystko sie krzaczy, wie ktos jak to zrobic zeby było pod ie i ff si ? z gory thx

..PS. nie wiem czy dobry dział, jak zły to sorry
vieri_pl
hmmmm, powiedz dlaczego robisz coś takiego:

Kod
<div align="center">&nbsp;</div>
questionmark.gif nie lepiej by było zastosować, padding ?

Nastepna rzecz, strona robiona w dreamweaverze co widać po:
  1. <!--DWLayoutTable-->

Masz divy wplątane w tabele, to źle wygląda i myslę że tak być nie powinno...

A do podświetlania menu użyj:

1. <td onMouseOver="this.style.background='orange'"
  2. onMouseOut="this.style.background='none'">

I popraw takie rzeczy:

Kod
<div align="center">&nbsp;</div>
Bo to źle wygląda...

PS: Jak używasz dreamweavera patrz później w kod... bo masz full zbędnego kodu !

PS2:
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Zobacz...

PS3: Jakby co, to ja nie mam nic do robienia stron w produkcie macromedii, ale warto póxniej zajrzeć w kod. co ten dreamweaver tam powstawiał smile.gif

PS4: Tak na marginesie, masz byka smile.gif zamiast aktualności masz Akutalności smile.gif

Pozdrawiam
ActivePlayer
przenosze do xhtml/html
vixa
..wiesz jestem laikiem jesli chodzi o tworzenie www dopiero sie ucze, i jestem samoukiem;] dzieki za wskazowki, ale gdzie mam wstawic ten kod od podswietlenia ? do head ? body ? i czy masz jakies wskazowki co mozna by zrobic jeszcze smile.gif
vieri_pl
Cytat
dzieki za wskazowki, ale gdzie mam wstawic ten kod od podswietlenia ? do head ? body ?

Dałem ci przykładową komórkę... wstaw ja w menu zamiast innych <td>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.