Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam problem z systemem newsów.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
ZoOM
Mam problem z systemem newsow chcialbym taki w ktorym bylyby obrazki... Ale nie wiem jaki to jest i nie umiem zainstalowac ;/ jesli ktos jest chetny do pomocy to chcialbym zeby zglosil sie na maila [list] lub na gg: 1224258
Dzieki z góry
spenalzo
Ile możesz na to przeznaczyć pieniędzy?
ZoOM
Chyba to forum nie jest po to zeby z kogos zdzierac kase tylko zeby komus pomoc??
spenalzo
To trzeba się wyrażać jasno. To tak jakbyś powiedział w salonie samochodowym:
"Chciałbym auto z szybami, ale nie wiem jaki to jest i nie umiem uruchomić".
Poszukaj tutaj: http://www.hotscripts.com/
ZoOM
Jesli nie chcesz pomoc to poprostu nie pisz...... proste..... ja nie mam zamiaru sie tutaj z nikim klucic zarejestrowalem sie po to zeby dowiedziec sie jak zainstalowac system newsow serwer mam z php mysql cgi wiec mozna chyba kazdy zainstalowac.....
ZoOM
A system newsow chcialbym taki zeby bylo mozna emotikony na nim wyswietlac obrazki linki....... z wieloma uzytkownikami ..... widzialem takie np... www.underpl.org taki mi sie podoba ale nie mam pojecia nawet co to jest ;-)
floatman
szkoda, ze adres jaki podales nie wchodzi winksmiley.jpg
na pomoc osobnikow zarzadzajacych ta witrynka nie liczylbym na Twoim miejscu... uzyskac mozesz w najlepszym wypadku linki na hotscripts albo na php.net dobrze jak jeszcze poprzedzone pl :?
Czasami trafi sie osoba, ktora podsunie konkretna wskazowke... szkoda, ze tak rzadko...

osobiscie polecalbym Ci zainstalowanie phpBB i dorzucenie do tego zdaje sie EZ Portal, ustawisz jeden z tematow forum jako wiadomosci i zarejestrowani uzytkownicy o odpowiednich uprawnieniach beda mogli je tam zamieszczac. W pliku konfiguracyjnym EZ Portal mozesz ustawic wyswietlanie na stronie glownej wiadomosci wylacznie z tego tematu i po klopocie.

Sa tez inne systemy newsow, ale nie znam ich za dobrze i nie wiem czy maja mozliwosc dodawania emotikonkow. Osobiscie zrobilem sobie cos podobnego ale pod ASP, wiec w tym wypadku gotowca przeslac nie moge.
Omega
Powiedz jaki system newsow chcesz zainstalować, a postaram się pomuc...
zulugula
Hmm wpadłam tu sobie i myślę, że mam ten sam problem co ZoOM sad.gif wogóle nie znam się na php i nawet z instrukcją obsługi nie potrafię zainstalowac takiego systemu newsów. Myślę więc że trafiłam w odpowiednie miejsce i jak krzyknę HELP może się ktoś zlituje.
Sir Blade
Cytat
Mam problem z systemem newsow chcialbym taki w ktorym bylyby obrazki... Ale nie wiem jaki to jest i nie umiem zainstalowac ;/ jesli ktos jest chetny do pomocy to chcialbym zeby zglosil sie na maila [list] lub na gg: 1224258
Dzieki z góry

Piszesz, ze masz problemy z jakims systemem . To moze podasz laskawie co to za skrypt i jakie bledy wyskakuja.

Cytat
na pomoc osobnikow zarzadzajacych ta witrynka nie liczylbym na Twoim miejscu... uzyskac mozesz w najlepszym wypadku linki na hotscripts albo na php.net dobrze jak jeszcze poprzedzone pl  :?  
Czasami trafi sie osoba, ktora podsunie konkretna wskazowke... szkoda, ze tak rzadko...

Jesli ktos szuka skryptu to podaje sie sie linki, jak ktos mam konkretny problem to go sie umieszcza we wlasciwym dziale i opisuje. Wtedy zasze znajdzie sie osoba, ktora pomoze.
Po poscie Z0OM ciezko dojsc o co chodzi. Proponowalbym zwrocic sie do Kuli Scanner'a, moze ona bedzie wiedziala cos wiecej smile.gif
ZoOM
Juz problem rozwiazalem.......... znalazlem odpowiedni scrypt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.