Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statystyki odwiedzin
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
agavk
Poszukuję bratniej duszy, która ma zainstalowaną statystykę Imperator Stat v.4.3.2. Próbowałam nawiązać kontakt z autorem ale może jest na wakacjach, a ja mam problem. Zlicza kolejne odwiedziny (liczba ogółem), rozpoznaje sytemy, przeglądarki, hosty, ale nie zlicza statystyki podstawowej - w miasiącu, tygodniu, dniu. Co najciekawsze błąd ten wystepuje u mnie także w wersji starszej 4.2. Plik konfiguracyjny tez działa prawidłowo. Testuję pod Krasnalem. :?:
Seth
PFP=>Scrypty angrysmiley.gif
Sir Blade
Cytat
PFP=>Scrypty angrysmiley.gif

SETH a gdzie maniery questionmark.gif Kobieta sie grzecznie pyta a to co questionmark.gif :wink:
Jabol
tak się zawstydził, że nawet nie mógł poprawnie php wymówić biggrin.gif
Seth
smile.gif)))))))))))))) ups tongue.gif
Omega
laugh.gif musiał się spieszyć, walnął się o dwa klawisze... laugh.gif
agavk
Jak zwykle - w pośpiechu namieszałam. Przepraszam wszystkich za oczywisty błąd bo od tego wszystko się zaczęło. Ale moja statystyka dalej leży :cry:
GeoS
agavk: szkoda, ze dopiero teraz zauwazylem ten post. Jakby co, to ja jestem wpolautorem tego "cuda", wiec smialo kieruj pytania na priv.

Zaraz moze zrobie testy najnowszego realese'a i zobacze co tam nie gra.

Dzis (3.08.2003) sprawdzilem i wersja dostepna na stronie iportal.nano.pl jest sprawna.
Trzeba tylko zmienic zmienna $istat_path w 3 linii kodu w stat.php, skonfigurowac do konca i powinno byc OK.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.