zacznę od tego że właściwie nie wiedziałem gdzie to dać, bo błąd wg. mnie może być związany z wersją przeglądarki, wersją plugina obsłuującego flashe albo xhtmla (ale to raczej najmniej prawdopodobna wersja), więc jeżeli to coś nie związanego z działem to nie bluzgajcie mnie

Dobra, do rzeczy:
dostałem zlecenie żeby stworzyć stronkę, Ja zająłem się oskryptowaniem, Kumpel flashem i całą grafiką. Testowałem stronkę u siebie na IE v6, Firefox 1.0.2, Operze (chyba 8) i wszystko gra i wygląda tak jak tutaj na screenie. Umawiam się na spotkanie z klientem w kafejce internetowej, żeby objaśnić mu jak może sobie edytowac zawartość itp, a on rzuca tekstem "ej stary u mnie się jakieś dziwne rameczki pojawiają wokół menu". Ja lookam na monitor w kafejce i nic takiego się nie dzieje wszystko chodzi dobrze (firefox), mówi mi że dzieje mu się tak pod IE. Załączam w kafejce IE v6 i rzeczywiście pokazują się tam takie krzaczki. I teraz nie wiem jak rozwiązać problem, czego to wina, bo sprawdzałem jeszce u 3 kumpli pod IE v6 i wszystko gra, a u klienta i u niektórych osób pod IE jest taki wałek...
Wydaje mi się że to chyba wina plugina obsługującego flashe, animacja robiona była we flashu8, a chyba tam gdzie działa to źle jest starsza wersja.
Jaka jest wasza opinia?