$dbname = "infinity";
zamiast "infinity" dalem "mysql" (bo z teg o co wiem to tu chodzi o datebase , a taka wlasnie mam w mysql.)
w common.php dalem tez username i password z mysql'a jakie ustawialem.
na poczatku wszytsko ok. Wlancza sie setup.php , jest do mozliwosc 2 typy instalacji(a pod spodem pisze ze tables w mysql'u zostaly poprawnie stworzonei ze moge sie juz zalogowac) , wybierma ten pierwszy poniewaz po raz pierwszy na tym kompie instaluje to forum. Po kliknieciu na wybor instalacji..nic sie nie dzieje, no ale olewam to i klikam na wczesniej wspomniane Log In. no wiec wszedlem ukazala sie strona w ktorej trzeba podac logina i haslo... a wiec podaje to z mysqla ..nie dziala...czytam readme jeszcze raz.. pisze tam ze po wybraniu rodzaju instalacji powinna sie pojawic strona w ktorej wybiera sie login i haslo. U mnie sie tak nie stalo... co jest nie tak ?!?!?
Aha jeszcze jedno... gdy pokazalo sie setup.php i gdy przeczytalem ze tables zostaly stworzony popatrzylem do datebasy na mysql'u ...io nic tam sie nie zmienilo !!!
Pomocy... napiszcie ja kczegos nie rozumiecie to wam podam link do pliku .zip z tym forum i obczaicie co jest nie tak u mnie..a moze w tym skrypcie...

MAm apache 2.0.4.6 +php + mysql a dzialam na win xp !