Mam problem z napisaniem systemu smarty - przeczytalem na forum kilkanascie postow dotyczacych smarty, jak rowniez konstruowania linkow typu index.php?go=costam ale mimo wszystko w dalszym ciagu mam problemy z poprawnym zincludowaniem wszystkich czesci strony. Oczywiscie standardowy sposob includowania include("costam.inc") jest duzo latwiejszy ale system smarty wydaje sie znacznie wygodniejszy i posiada znacznie wiecej funkcji.
Moja prosba jest taka: jezeli moglby ktos napisac mi ten smarty, bylbym cholernie szczesliwy. Chodzi mi tylko o napisanie smarty dla strony glownej, z reszta sobie sam poradze. Mysle, ze dla tych co smarty jest w malym palcu zajmie to najwyzej 5 min, nie wiecej. Na stronie glownej mam tylko skrypt newsow (z kodu php), pozniej dopiero dojdzie system banerowy, logowanie itd - ale jak sam wczesniej napisalem, z tym powinienem poradzic sobie juz sam. Prosze o jak najszybszy kontakt osoby, ktora okazalaby sie na tyle litosciwa, ze chcialaby mi pomoc z tym smarty. Ja ze swojej strony moge zaproponowac jedynie reklame serwisu no i rzecz jasna ... szybkie podrzucenie kodu mojej strony glownej.
Pozdrawiam, cf4ni4k
8)