Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z phpauction
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
jarmiar
Witam,

Jak mogę zainstalować PHPAuction. Posiadam bazę danych i wszystkie parametry tj. hasło, nazwa użytkownika, baza danych i host wpisałem poprawnie. I gdy wchodzę na swoją stronę to wyskakuje mi taki komunikat:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/d/m/dmk/index.php on line 340
Database access error. Please contact the site administrator.

Co robię źle?

Słyszałem jeszcze że trzeba coś zrobić z plikiem cron.php tylko nie wiem co. Proszę Was o pomoc!
martinez1000
Ja z kolei mam problem ze nie moge dostać się do panelu admina skryptu w phpauction 1.3 jak ktoś wie jak to zrobić prosze o kontakt.
gg:6645856

adres strony: www.jelenia.jor.pl/tit

Mam kolejny problem ale z phpauction 2.1 po wystawieniu aukcji się ona zamyka, cyz ktoś coś o tym wie? Jesli tam proszę o kontakt na gg pilne!
jarmiar
nie wiem ten php auction dużo problemów mi sprawił więc nie wiem
cichy19-
Jeśli ktoś chce kupić licencję i skrypt na Phpauction XL Source wartą ponad 800$ proszę o kontakt na: qqqwww8@o2.pl

Cena do negocjacji.
adrjan.b
a ja moge dac komus za free phpauction 3.2 gpl

no oczywiscie jesli ktos chce (:

pisz na pw.

pozdrowienia!
artel
Cytat(martinez1000 @ 21.11.2006, 20:33:57 ) *
Ja z kolei mam problem ze nie moge dostać się do panelu admina skryptu w phpauction 1.3 jak ktoś wie jak to zrobić prosze o kontakt.
gg:6645856

adres strony: www.jelenia.jor.pl/tit

Mam kolejny problem ale z phpauction 2.1 po wystawieniu aukcji się ona zamyka, cyz ktoś coś o tym wie? Jesli tam proszę o kontakt na gg pilne!

Ja wlasnie jestem na etapie uruchamiania takiego skryptu czy poradziles sobie z tym problemem bo mam to samo u siebie nie wiem czy przypadkiem nie ma to cos wspolnego z formatem daty daty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.