Stopka i nagłówek wydaje sie ok we wszytkich przeglądarkach, lewy panel gdzie znajduje się menu także.
Natomiat problem jest z prawym panelem, w którym będzie znajdowała się treść strony.
W IE chyba działa tak jak powinno być, natomiast w Firefox'ie i Operze prawy panel ucieka pod lewy (wygląda to jakbym miał dwie stopki). Poniżej kod css i html, oraz rysunek poglądowy dla tych którzy nie zrozumieli mojego opisu

Sprawa dla osób obeznanych z div'ami jest chyba banalnie prosta, ale ja nie mogę załapać, gdzie tkwi błąd.
body { /* text-align: center; */ margin: 0; padding: 0; background: white; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica; font-size: 13px; } div#glowny { text-align: left; width: 100%; margin: 0; padding: 0; } div#menu { /* lewy panel */ border-right: 1px solid black; float:left; /* width:99%; */ width:170px; height:525px; } div#panel_tresci { text-align: left; border: 2px solid red; float:left; padding-left: 10px; padding-right: 10px; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } div#menu_wewnetrzne_linki { /* menu wewnętrzne */ margin-left: 10px; margin-top: 0px; border: 1px solid black; width:148px; height:66px; } div#naglowek { /* nagłówek */ width: 100%; text-align: center; height: 21px; font-weight: bold; background: green; color: #F5F5F5; clear: both; } div#stopka{ /* stopka */ width: 100%; text-align: center; height: 21px; font-weight: bold; background: green; color: #F5F5F5; clear: both; }
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="style.css" /> </head> <body> <div id="glowny"> <div id="naglowek"> Naglowek </div> <div id="menu"> <div id="menu_wewnetrzne_linki"> </div> <br> </div> <div id="panel_tresci"> Turecki samolot pasażerski, który nad Grecją nadał sygnał alarmowy o porwaniu, wylądował we wtorek we włoskim mieście Brindisi. Samolot leciał z Tirany do Stambułu ze 107 osobami na pokładzie. </div> <div id="stopka"> Stopka </div> </div> </body> </html>