Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ucieka prawa strona pod IE
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
sf
Spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem? Strona : http://www.hyh.pl/tmp/kurs/ przy pierwszym wejściu pod IE 6, większość użytkowników ma prawą stronę pod spodem, tak jakby jakiś element się rozszerzył za bardzo i wyszedł poza ustaloną szerokość.

Nawet po usunięciu plików tymczasowych nie potrafię tego efektu powtórzyć co utrudnia szukanie/poprawienie błędu. Proszę kolejną osobę na gg o sprawdzenie czy im opada ta prawa strona i przeważnie wychodzi, że tak - po odświeżeniu już wszystko ok.

Wydaje mi się, że to może wina tabelki, albo obrazków w tabelce. Aktualnie dodałem cellspacing="0" cellpadding="0" na sztywno, a nie przez css, ale zabrakło mi ludzi do testowania na gg winksmiley.jpg

Jakaś sugestia?
s_w_ir
Pod mozillą wyświetla mi się tylko czarny pas na górze i nic więcej.

Co do uciekania pododawaj width i height to obrazków, powinno pomóc.
sf
Dodawałem, ale niestety nie pomogło nic winksmiley.jpg Zmieniłem prawą stronę na float: right, zamiast margin-left i już problem nie występuje.

Jednak jest coś dziwnego, że czasem przy pierwszym ładowaniu strona wygląda inaczej, spotkałem się też z takimi przypadkami pod firefox.

Stronę można obejrzeć pod : Kurs przygotowawczy na Wydział Architektury
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.