Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: darmowa integracja z allegro
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Ciubas.pl
witam,

poszukuje darmowego sklepu internetowego ktory umozliwi mi integracje z allegro.

pozdrawiam
tiraeth
nuSOAP i piszesz sam winksmiley.jpg Albo zlecasz to komuś za niemałą kasę. Bo uwierz mi, nie wierzę, że ktoś napisał taki systemik winksmiley.jpg
Ciubas.pl
wlasnie wiem, to jest strasznie duzo pisania, dlatego myslalem ze jest cos rozwijanego, no szkoda bede pisal sam...

hmm a moze wlasnie...

zebrac sie i napisac taka aplikacje i sprzedawac ja za mniejsze pieniadze, klienci na 100% sie znajda i mysle ze bylo by to dosc dobre rozwiazanie...

a co do kogos kto to napisal, napisali cos takiego i trzepia na tym ladna kase...

naprawde nikt nie jest zainteresowany takim pomyslem?
acztery
allegro cos takiego juz udostepnia chyba ... poszukac na stronach allegro albo poprstu napisz do nich ...
WereWolf
Cytat(acztery @ 3.11.2006, 18:08:21 ) *
allegro cos takiego juz udostepnia chyba ... poszukac na stronach allegro albo poprstu napisz do nich ...

z tego co wiem, od dość sporego czasu allegro udostępniało program, ale był to program do "masowego" wystawiania aukcji, a nie integracja ze sklepem internetowym... chyba, że wypuścili coś nowego, ale w to wątpię
My4tic
Zerknijcie tutaj:

http://webapi.allegro.pl/uploader.php
Adrian Staniszewski
To tylko link do ich API.. Do tego polecam nusoap i kilka.. nascie godzin pracy.
matysart
Witam wszystkich. Właśnie zakończyły się prace nad modułem Integracja z allegro z joomla Zachęcamy do kontaktu telefonicznego w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji - 508196803
Można również napisać używając formularza kontaktowego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.