Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bład na forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Jarod
Po zmianach wprowadzonych na forum, nie można dostać się do postu przezhttp://forum.php.pl/index.php?showtopic=10324&pid=316485&st=660&#entry316485
poprzez wybranie opcji "Ostatni post"

Po wejściu w "Komputery i oprogramowanie" -> "Najlepszy według was edytor do php! " można wyświetlić tylko kilkanaście pierwszych postów.

Zgłaszam tu ponieważ http://bugs.php.pl/ nie działa.
ARJ
u mnie wszystko działa, tzn mogę przeglądnąć cały temat.
Sabistik
Sprecyzuj dokładniej bo u mnie tez wszystko ok.
Jarod
Cytat(Sabistik @ 13.12.2006, 19:36:10 ) *
Sprecyzuj dokładniej bo u mnie tez wszystko ok.

Klikam po kolei:
"Komputery i oprogramowanie" -> "Najlepszy według was edytor do php!" -> przechodzę na ostatnią stronę (czyli 7) i klikam na np przedostatnią wypowiedź.

Otrzymuje:
"
Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie.
"
Problem ten pojawia się gdy chcę przeglądać odpowiedzi na stronie > 1
Sabistik
U mnie są 24 strony, ale to zależy jak masz ustawione w profilu (ilość postów na stronę). Co to znaczy klikasz na przedostatnią wypowiedź? to znaczy w co klikasz?
Jarod
Cytat(Sabistik @ 14.12.2006, 09:31:56 ) *
Co to znaczy klikasz na przedostatnią wypowiedź? to znaczy w co klikasz?

No już chyba lepiej się nie da wytłumaczyć..
Klik
seaquest
Faktycznie w widoku drzewa problem istnieje. Jednak nie wiem czym jest on spowodowany. Prawdopodobnie tym, że zmienna show jest pusta. Więc proponuję przełączyć widok na standardowy, wtedy wszystko chodzi dobrze.
Jarod
Cytat(seaquest @ 14.12.2006, 12:46:02 ) *
Więc proponuję przełączyć widok na standardowy, wtedy wszystko chodzi dobrze.

Możesz podpowiedzieć gdzie? Bo w profilu nic nie znalazłem, podobnie jak ile postów ma być wyświetlanych na stronie..
nospor
Prawy gorny rog topicu -> Opcje->i wybierz sobie tryb wyswietlania

Co do liczby postow to masz w "Moj profil"->opcje->ustawienia forum
Jarod
Wielkie dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.