Witam Wszystkich
Ponieważ jestem początkującym w tematyce php, a ponadto przeszukałem dziesiątki stron i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi pozwalam sobie na przedłożenie tutaj mojego problemu.
Mianowicie mam stworzoną jedną podstronę która zawiara skrypt w javie. Skryp ten dotyczy odliczania czasu pozostałego. Strona ta samodzielnie działa tzn. jak ją wyświetlam osobno widze jak czas zostaje odliczany do ustalonej daty.
Tą strone chciałem wyświetkić na stronie głównej w jednym z menu. czyli miała się tam pojawić informacja o okoliczności i czasie który pozostał do momentu jej nadejścia (zawarta w podstronie opisanej powyżej).
Do tego celu użyłem include. Otrzymałem wynik następujący. Z wspomnianej przeze mnie podstrony, w miejscu które określiłem na stronie głównej wyświetla mi się grafika ( co do okoliczności) i wyświetla mi się belka w której powinien pojawić sie odliczany czas. Nistety nic w niej nie ma. Tylko białe tło.
Jak zrobię to za pomoca iframe to wiadomo wsztawiam ramke. Wtedy wszystko działa ok. Ale ja nie chce żeby to tak wyglądało. tzn z ramką.
Mam nadzieję że w miare jasno opisałem swoj problem. Bardzo proszę osoby którym przychodzi jakies rozwiązanie do głowy o pomoc.
Z góry bardz serdeczeni dziekuję