Witam
Poszukuje przykładu skryptu (bo sam musze napisac swój) na logowanie oparte na cookies. Problem polega na tym iż system logowania nie może mieć struktury: tabela mysql z user i haslo. Strona zabezpieczona haslem bedzie dostepna tylko dla 20 osob. Chce zeby na początku użytkownik musiał podać tylko "hasło" (bez nazwy "user"). Byłyby tylko 2 hasła : 1 dla użytkownika a drugie dla administratora. Każda z tych 20 osób wpisuje w przeglądarce adres strony podaje hasło i się loguje do zabezpieczonej strony, a jeżeli zostanie podane hasło administratora to logwanie jest do pulpitu administratora (gdzie można np. zmienic hasla). Niby nic wielkiego. Ale zastanawiam się co się stanie gdy jeden z tych 20 użytkowników będzie zalogowany i w tym samym czasie inny użytkownik będzie chciał się zalogować (bo przecież dla nich obu jest jedno hasło). Czyli czy 2 i więcej osób mogą sie zalogować w tym samym czasie na to samo hasło na innych komputerach (jest to siec lokalna, każdy ma swój IP). Przypominam że to ma być oparte na cookies (taki wymóg:-))
Pozdrawiam i prosiłbym o jakieś linki lub przykłady skryptów. Mam nadzieję że mi ktoś pomoże, bo mam mało czasu na sklecenie tego skryptu.