Cytat(nirre @ 26.07.2007, 00:14:23 )

Stronę piszę sam, bez żadnego programu typu frontpage czy tak jak ty mówisz pajączek. Mam taki problem tylko z tą stroną, ponieważ pierwszy raz zastosowałem moduł podstron ?body. Da mi wkońcu ktoś odpowiedź z prawdziwego zdarzenia, która rozwiąże mój problem ? Czy mam szukać pomocy na konkurencyjnych forach ?
Odpowiedź dostałeś wyczerpującą od Kreton'a. Jestem pełen podziwu że nie używasz frontpage

Przecież na tym forum wszyscy na tym edytorze robią

Lepszego nie znajdziesz

Bardziej na poważnie to:
Wnioskuje po tym co napisałeś "że sam piszesz" że używasz notatnika :] a notatnik jak pewnie wiesz koduje znaki w CP-1250. Jeśli nie piszesz w notatniku

to sprawdź jakie masz kodowanie znaków w nim ustawione. Bo jak zakodujesz w jednym a w przeglądarce będziesz chciał wymusić inne to ni chu chu nie pójdzie.
Użyłeś modułu podstron ?body

Może ja czegoś nie wiem, to jest jakiś gotowy skrypt

czy po prostu chodzi ci o zmienną która przetrzymuje nazwę pliku który ma zaincludować
Tak czy siak powinieneś napisać w czym tworzysz stronę, sprawdzić jakie edytor ma ustawione kodowanie i sprawdzić pliki httpd.conf i php.ini jakie tam masz ustawione kodowanie.
I NIE STRASZ ŻE PÓJDZIESZ NA INNE FORUM (KONKURENCYJNE

) Bo nikt cię tu nie trzyma i nikt nie dostaje za udzielenie tobie porady Pieniędzy. Każdy kto odpisuje tobie, robi to tylko i wyłącznie z chęci pomocy nowicjuszom. A przy takiego typu postach nie dziwie się że ci nikt nie chce odpowiedzieć. Bo po co ktoś ma się użerać z tobą, jak ty nawet podstawowych informacji nie chcesz podać. Tylko olewasz pytania i piszesz swoje głupoty typu: "Stronę piszę sam, bez żadnego programu typu frontpage czy tak jak ty mówisz pajączek." Ja słowa "sam pisze" rozumiem że na kolanie na kartce papieru

Bo jak inaczej jak żadnego edytora nie używasz??
Jak chcesz widzieć to pajączek nie jest tylko edytorem WYSIWYG ale można w nim piać normalnie

A tak na przyszłość to czasami opcja szukaj się na forum przydaje:
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=247934