Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ściaganie plików po zalogowaniu2
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
karbon
jak zrobić taki skrypt, żeby można było ściagać pliki z serwera dopiero po zalogowaniu (login i hasło w bazie danych MySQL)?

It's_me odpowiedział:
wystraczy http://forum.php.pl/search.php wpisz tam *logowanie* poszukaj skryptu ktory bedzie umozliwal identyfikacje

jak juz tego dokonasz wroc z pytaniem jak zrobic sciaganie plikow z serwera
na czym temat zamykam gdyz jest strasznie monotonny

hehe
myślisz,że o to mi chodziło?
źle to przeanalizowałeś!
chodziło mi o to, żeby dany plik można było ściągnąć dopiero po zalogowani (żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania)!
itsme
Cytat
jak zrobić taki skrypt, żeby można było ściagać pliki z serwera dopiero po zalogowaniu (login i hasło w bazie danych MySQL)?

It's_me odpowiedział:
wystraczy http://forum.php.pl/search.php wpisz tam *logowanie* poszukaj skryptu ktory bedzie umozliwal identyfikacje  

jak juz tego dokonasz wroc z pytaniem jak zrobic sciaganie plikow z serwera  
na czym temat zamykam gdyz jest strasznie monotonny  

hehe
myślisz,że o to mi chodziło?
źle to przeanalizowałeś!
chodziło mi o to, żeby dany plik można było ściągnąć dopiero po zalogowani (żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania)!

nie hehaj tutaj tylko scisle okreslaj co chcesz "żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania" tego wlasnie brakowalo - powiem wiecej z calego Twojego pytania wystarczylo napisac to co masz w nawiasie - dla Ciebie najmniej istotne dla innych sedno sprawy reszta haslo pass w mysql nie ma znaczenia - skoro juz potrafisz identyfikowac user-a.
Wracajac do zapytania: nigdy nie mialem takie problemu i szczerze mowiac jest juz pozno .... dobranoc :-) poczekaj do jutra moze ktos odpowie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.