Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Internal Server Error"
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
eMichu
Witam!

Mam problem (kolejny, ale myślę że to już ostatni ). Otóż po zainstalowaniu skryptu "PsNews" (wszystko zainstalowane zgodnie z instrukcją) wyświetla się taki właśnie error. Czym jest to spowodowane? Dodam, że poprzednim razem gdy instalowałem było tak samo, jednak po dniu błąd ustąpił, i wszystko działało. Teraz też czekam, może samo "się naprawi". Ale co jeśli się tak nie stanie? Stronę trzymam na serwerze prh.pl. Domyślam się że to wina dostawcy, jednak czy istnieje sposób żeby samemu temu zaradzić?

Adres błędu: http://www.radio.prh.pl/ligaportugalska/news/index.php
Cysiaczek
Najprawdopodobniej winny jest plik .htaccess - jest w nim wpis, który powoduje ten błąd. Musiałbyś go pokazać.

Pozdrawiam.

p.s Przenoszę na Przedszkole
eMichu
No właśnie czytałem sporo o tym pliku, jednak nigdzie nie moge go znaleźć. Gdzie on powinien się znajdować?
Cysiaczek
Tego to ja już nie wiem - poszukaj w katalogach na serwerze.
Fishu
Prawdopodobnie plik jest ukryty, stwórz na swoim pulpicie plik .htaccess i prześlij go na server i powinien być widoczny. tongue.gif
eMichu
A może chodzi o plik "access-logs"?
Cysiaczek
A czy nie możesz po prosu znaleźć pliku o którym mówimy, zamiast zgadywać? .log to jak nazwa wskazuje jest plik z logami
eMichu
Cytat(Fishu @ 16.12.2007, 17:07:00 ) *
Prawdopodobnie plik jest ukryty, stwórz na swoim pulpicie plik .htaccess i prześlij go na server i powinien być widoczny. tongue.gif

Najpierw przeszukałem dobrze serwer i nie znalazłem pliku. Potem zrobiłem tak jak radził Fishu, i po skopiowaniu Total C. od razu .htaccess plik od razu zniknął. Potem skopiowałem go jedynie po nazwie i było ok. Nie wiem, czy w rezultacie wyszło to czego potrzeba. Tutaj jest plik: http://www.speedyshare.com/479708471.html
Fishu
Nie zabardzo wiem o co chodzi:
Kod
[...]
uW #9ě=xŻ0ËiדŻ);¤íÖÍ&shy;ězŘuJ<°&brvbar;•îţ
[...]

A zmieniałeś coś w tym pliku ?
eMichu
Nie, tego pliku w ogóle nie zmieniałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.