Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] szukanie danych i kolejne podstony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kosmic
witam po raz kolejny....

mam mały problem ze swoja galeria, a mianowicie chodzi o to ze zrobiłem sobie wyswietlanie wyników, edycje i usuwanie zdjec no i oczywiscie podział na strony...

ale jest problem, a mianowicie jesli powiedzmy wpisze szukana frazę w wyszukiwarke to dziła bo wyniki mi wyswietla, ale kiedy tych yników jest wiecej to wiadomo robiony jest podział na kolejne podstrony, no i teraz jak dam "nastepna" no to niestety juz jakby nie pamietał ze ma wyswietlic dalsze wyniki, tyko po prostu pokazuje nastepna strone ale wszystkich zdjec

w linkach "poprzednia" i "nastepna" jest ujęta zmienna ktora zapamietuje fraze, nawet jak najade na link to widac ze pobiera tą zmienna bo po znaku "wyszuk=" pokazuje sie szukana fgraza i fizycznie powinien przejsc bez problemów do kolejnej strony ze zdjeciamy które spełniaja wyniki, ale tak nie jest.....

nawet po kliknieciu link przyjmuje postac z szukana frazą, ale niestety wyswietla po prostu wszytskie zdjecia....

ktos wie w czym problem i dlaczego tak jest questionmark.gif
link:
http://cpaste.com/4286
Lion_87
TO może dodaj jeszcze LIMIT

i do zapytania sql
i do href
kosmic
no kombinuje ciągle i to sammo sad.gif

nie kumam tego juz.... powinno dziłac bez problemu, a jednak nie działa sad.gif

po drobnych modyfikacjach - link:

http://cpaste.com/4293

jesli ktos moze pomoc, bede wdzieczny, bo to musi mi działac, bo przeciez bez wyszukiwarki to co to za galeria sad.gif
Lion_87
Ja zrobiłem swoją strone właśnie na zasadzie LIMIT i działa super
pokazał bym ci kod ale mam za wolny komputer a z pamięci nie potrafie:(
Mam nadzieje że ktoś Ci pomoże albo poszukaj na forach: sortowanie

POWODZENIA!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.