Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] - Otwieranie stron z listy.
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
azim28
Witam serdecznie!

Mam dość dziwny problem, otóż: Mamy daną listę stron (powiedzmy, że w postaci tablicy linków) i teraz chciałbym, aby skrypt wchodził/włączał kolejne strony na pewien określony czas (np. 20sek), po czym przechodził do kolejnej strony z listy.
Cała oprawa jest dość nieistotna - czy strony będą otwierać się w nowym oknie, czy w nowej karcie, czy po prostu jako podstrona (chyba taka opcja byłaby dla mnie najwygodniejsza, a zarazem najprostrza)... Najważniejsze jest, żeby każda nowa strona zastępowała poprzednią - otwierała się w jej miejsce.
Można dodatkowo wprowadzić jakiś prosty przycisk: on/off albo wykonywać skryp aż do końca listy.
Mam nadzieję, że główna koncepcja jest w miarę jasna - bardzo proszę o pomoc! Niekoniecznie gotowy kod - w końcu chcę się czegoś nauczyć biggrin.gif - wszelkie ukierunkowanie, wskazanie stron czy alternatywne rozwiązania będą bardzo mile widziane!

Wydaje mi się, że nie powtórzyłem tematu- jeżeli tak, to z góry bardzo przepraszam.

Pozdrawiam,
azim
GrayHat
Nie ten dział, nie ten język.
Do tego jest JavaScript
Cysiaczek
Słuszna uwaga, przenoszę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.