Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] potrzebny szablon - mam nóż na gardle :(:(
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
roszej
Witam. Załuję że muszę pierwszego posta napisać takiej treści ale nie wiem co robić - mam noż na gardle. Studiuje informatykę a konkretnie teleinformatyke, ale miałem również w poprzednim semstrze przedmiot Technologie Multimedialne sad.gif.
Jutro mam ostateczny termin oddania projektu strony w PHP prostej strony zarządzalnej tzn zeby można było dodać nowy dział takie wymagania są
• jednopoziomowe menu (możliwość edycji/dodawania/usuwania działów w serwisie z poziomu prostego panelu administracyjnego) – dodanie nowego działu związane jest z utworzeniem nowego pliku tekstowego (analogicznie usuwanie pliku i jego edycja),
• proste uwierzytelnianie u
żytkownika serwisu (administratora) w panelu administracyjnym (pola formularza text i password),
Jako, że to kompletnie nie moja dziedzina to sie kompletnie nie znam sad.gif szukałem po necie ale nie mogłem znaleść jestem zdesperowany sad.gif

i teraz: Czy ktoś z was mogłby mi podesłać albo dac jakiś link skąd bym mógł wziąć jakiś szablon i dac rade coś wykombinować? BŁAGAM! będę wdzięczny dozgonnie!

webdice
To nie jest trudne, poczytaj troszkę o file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Pokombinuj coś sam, a jak będziesz miał problemy to wtedy pisz.
potreb
I widzisz, trzeba było się uczyć tongue.gif Nie wiem, czy coś znajdziesz. Z drugiej strony, zawsze możesz na webbazar iść.
JaRoPHP
ZAMYKAM.

Zadań nie odrabiamy.
Miałeś cały semestr - spokojnie byś opanował podstawy do czasu zaliczenia.
A od studentów (w szczególności informatyki) powinno się wymagać systematycznego zdobywania wiedzy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.