Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CuteNews [problem]
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Kacpi
Witam, jestem nowym urzytkownikiem forum jak i nowym wlascicielem strony www ... kolega polecil mi CuteNews do pisania newsów wieć OKI. Zainstalowałem go i wszytko gra tylko, że na stronie nie wyświetla mi tych newsów, które napisałem ... ;/ Czemu questionmark.gif <HELP> withstupidsmiley.gif
Cysiaczek
Dam Ci szansę i
1. Przeniosę ten topik do właściwego działu
2. Nie zamknę tego tematu od razu, tylko poczekam troszkę (albo inny moderator), bo może napiszesz, jaki pojawia się błąd, albo przynajmniej pokażesz kod. Niestety większość pija obecnie herbatę w zaszetkach, więc ciężko coś wywrózyć.

Pozdrawiam.
Kacpi
Nie pojawia się żaden błąd po prostu jak pisze newsa na stronie www.cfchelsea.uk.pl/cutenews/index.php to potem nie wysietla mi sie na stronie www.cfchelsea.uk.pl <strona narazie bez grafiki> ale raczej to nie zmienia problemu
Cysiaczek
Przeczytaj proszę mojego posta wyżej - szklaną kulę niestety potłukłem... jak mamy Ci pomóc, skoro nie widzimy kodu?
koderrr
wstawiles kod odpowiedzialny za wyswietlanie newsow?

index ma rozszerzenie php ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.