Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lightbox]Podgląd z pola select
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
p_korcz
Witam. Szukam takiego skryptu, który ....
Oto opis struktury katalogów.

=katalog_glowny
|____podkatalog a
|____podkatalog b
|____podkatalog c
|____podkatalog d
|____podkatalog e
|____podkatalog f

W każdym podkatalogu, jest jedna grafika o wymiarach np. 800x600px. Nazwa grafiki to np. pliczek.jpg. Ta nazwa się nie zmienia. Nazwy podkatalogów mogą być różne.
Jak zrobić, podgląd grafiki wybranej z listy rozwijanej oraz to co najważniejsze. Jak zrobić, aby po kliknięciu w miniaturkę tej grafiki, otworzyło się nowe okno z podglądem.
Coś takiego, podobnego widziałem w systemie joomla. Tylko tam brakuje podglądu w nowym oknie.

Hej wszystkim. Dzięki wielkie za tak liczne odpowiedzi ... worriedsmiley.gif Z tym problemem już sobie poradziłem. Tak jak chciałem, jest rozwijana lista a powyżej pokazuje się zmienna grafika. Po kliknięciu na nią otwiera się podgląd w nowym oknie. To działa. Jest tylko jeden problem. Jak zrobić, aby ten podgląd wyswietlany był w oknie 'lightbox' Pytanie. Jak w adresie w miejsce "tutaj_zmienna_select" dodać zmienną ,która będzie pobierana z listy select? a więc będą to nazwy katalogów.

CODE

Czy ktoś zagląda na to forum ? sadsmiley02.gif
Cysiaczek
Tak, zagląda, tylko rzadko robią to wolontariusze smile.gif

Skoro sobie poradziłeś, to zamykam.
No tak, masz kolejny problem ;P
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.