Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: phpBB (users only)
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
DreeD
czy moglby ktos powiedziec mi jak to zrobic zeby pisac posty mogli tylko zalogowani uzytkownicy?
z gory dzieki
dob
panel administracyjny -> zezwolenia for -> wybierz forum -> kliknij tryb zaawansowany -> wkolumnie pisanie znadz zarejestr. i kliknij wyslij
cichy
Kurna...
jak na mój gust to BANA powinieneś dostąc.
i chyba wiesz za co.
Poszukaj w panelu admina.
tam nie ma tego aż tak dużo.
DreeD
to tylko twoj gust a ztego co wiem to nie ty o tym decydujesz... :?
Cytat
Tematyka tego forum obejmuje problemy związane z odnalezieniem, uruchomieniem, konfiguracją bądź modyfikacją gotowych skryptów.
tiraeth
@DreeD: A ja popieram Simpson'a! Korzystaj z Wyszukiwarki Forum, a ponadto możesz zajżeć na serwisy poświęcone phpBB, np. http://phpbb2.pl

EDIT:

Cytat
1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na forum.

:arrow: Sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła. Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści (link na głównej stronie), naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowiej przestrzeganych na tym forum zasad i moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej.  
:arrow: Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej (np. Google) próbując najpierw tam znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytania.  
:arrow: Szukając skryptu zajrzyj najpierw do internetowych kolekcji skryptów, takich jak Hotsctipts, Sourceforge, czy php Classes.  
:arrow: Pamiętaj, że manual (podręcznik) to Twój przyjaciel. Ogromna większość pytań nie musiałaby zostać zadana, gdyby tylko pytający mieli nawyk korzystania z manuala. Jeśli nie wiesz gdzie znaleźć manual do tematu z którym masz problem, wejdź na forum związane z tym tematem i przeczytaj ogłoszenie precyzujące zasady i tematykę. Zwykle znajdziesz tam odpowiedź na to pytanie.  

Więc z tego co widzę użytkownik przed założeniem Topicu/napisaniem posta powinien skorzystać z wyszukiwarek smile.gif

Pozdr.
DreeD
nie chce robic z tego tematu czata ale nie jestem jedyna osoba ktora pyta sie o sprawy "blahe"... pzeszperalem panel administracyjny i nic nie znalazlem... wyszukiwarki uzylem (bylo duzo o phpBB ale nie o tym co potrzebowalem), moze poprostu nie zrozumialem dokladnie budowy panelu administracyjnego phpBB i potrzebowalem wytlumaczenia lopatologicznego?
Ha tongue.gif na to nie wpadles tongue.gif
Seth
Skoro juz jest odpowiedz dalsze dyskusje sa zbedne. Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.